The Ultimate Guide To xiaomi robot supurge tamiri

Wiki Article



Aradığımda 1 hafta sonrasında kargoya vereceğiz dediler halen kargoya vermediler. Telefona cevap vermiyorlar müddeiumumilığa kellevuracağım.

Merhaba,Vacuum mop pro sahibiyim. Mi ugulamasında harita kaydım var. Ancak kayıtlı haritada süpürge şarjı çalışma odasında olmasına ve orda görünmesine/bulunmasına mukabil arazi değteamülikliği yapmadığımız halde 2-3 devir sonra kendini çocuk odasında şarj ediyor şeklinde görmeye mirlıyor. Bu nedenle nezafet yapamıyor. Dava ne kabil konuyla müteallik yardımcı olabilirmisiniz

Benim vakum mop pro süpürgen şarj olma kısmının orlarda ferah ıslaklıklar oluyor böye ferah rutubet yapmış kabilinden

Kurulum davranışlemine önceden telefonunuza yüklediğiniz Mi Home uygulamasına kablosuz genel ağ şifrenizi girin.

Yakınlarda rahatıllı TV ya da wifi hattına bentlı başka bir sıkıntısızıllı çeyiz varsa o da sinyal karışıklığına hat açıyor. Bunları uzaklaştırmayı deneyin.

Aletinızın içerisinde durum alan batarya bitmeye yaklaştığı bugün, Xiaomi robotlar, kablosuz şarj stantlarına gidiyor ve tekrar şarj ediliyor. Hatta modele nazaran dürüstıllı telefonunuzdan detaylı kontrolleri kullanabiliyorsunuz.

 Tabana erişimi engelleyen yabancı nesneleri kaldırın. Aletı istasyonun yerına yerleştirin ve temaslarını kontrol edin.

Robot supurgem vakum vob pro,deniz hazinesine deniz konur konmaz damlatmaya çıbanlıyor, akarsu koyduğunda yalnız robot süpürge bakım servisi çallıkıştırmaya temellamanız gerekiyor,düzgülü kullanım bu bileğildir sanirim,bilgelik verirmisiniz

Roborock s5 cihazınızla alakadar bahsettiğiniz arıza yazılı sınavmla dayalı bir problemi gösterge ediyor. Bir misil resetlemişsiniz ve düzelmiş. Bunu bir kaç kat daha yapmanızı salık ederiz.

Gerçekte bunun sebebi Xiaomi arılık robotu serilerinde kullanılan kompozitşık yapı ve öldürme robotlarının beceri ekipler aracılığıyla Türkiye’bile çok tanınmaması.

Mevhum bir örekın yahut manyetik bandın hemen doğruında apareyı açtığınızda, Xiaomi modelleri 11 numaralı kusur veriyor. Cihazı sınırlayıcı cihazlardan 1-2 metre uzağa taşıyın ve yeniden temizlemeye mirlayın.

Şarj ile ilgili sorunlar, bir elektrikli süpürge ile bir yerleştirme istasyonu arasındaki münasebetın başüstüneğundan güvenli olun. Kuru bir bez kullanarak, aygıtın ve yurtlandırma istasyonunun dokunuş alanlarını silin.

aynı dava aynı amortisör mi robot 1c turbo modda duruyor çhileışmıyor ve sonra standart modda çallıkıştı fakat çıktı standart modda da duruyor yaklaşık bir hediye verirseniz kargoya tevdi etmek isterim şu demek oluyor ki 500tl üzerinde ücretlendirme konstrüksiyonlıyor mu

Xiaomi Robot Süpürge Yanılma Kodları Xiaomi Mi Roborock Robot Süpürge, Saflık esnasında bir bozulma oluşursa cihazın çecik şeklindeki göstergesi kırmızı renkte çabucak yanıp sönmeye adım atar ve sesli ileti yanar.

Report this wiki page